(Poistunut julkaisusta)

Palvelusiivooja toimisto- ja edustustiloihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Etsimme nyt joukkoomme luotettavaa ja tarkkaa SIIVOOJAA Helsingin Salmisaareen. 

Työtehtävässäsi vastaat huippuluokan toimisto- ja edustustilojen ylläpitosiivouksesta ja esimerkiksi kahvikoneen siivouksesta.
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työaika sijoittuu arki-illoille ja tehtäväksi klo 16 jälkeen. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja erittäin tarkkaa työotetta ja korkeaa työmoraalia. Tarvitset työssäsi myös kohtalaista suomen kielen taitoa.  

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Tule tekemään töitä toimistorakennukseen, jossa nautit huikeasta näköalasta työnteon lomassa. Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.9.2018 ja työ alkaa mahdollisimman pian. 

-ISS on savuton työpaikka-