(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

Haemme nyt palvelusihteeriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Oulun palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen.

 

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Työympäristö on vilkas, viihtyisä ja nykyaikainen.

Palvelusihteerin vastuualueelle kuuluvat toimiston yleiset tehtävät, jotka pitävät sisällään esimerkiksi kiinteistön asioiden hoitoa, huolto- ja toimistotarvikkeiden tilausta. Lisäksi palvelusihteeri toimii läheisessä yhteistyössä yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden henkilökunnan kanssa.

Työpiste sijaitsee Oulun palvelupisteellä, mutta tehtävässä hoidetaan myös YTHS pohjoinen -alueen muita palvelupisteitä etänä. Tehtävän palkkaus on TSN Avainta -työehtosopimuksen mukaan.

 

Odotamme sinulta terveydenhuoltoalan ammattikoulutusta ja erittäin hyviä IT-valmiuksia. Lisäksi arvostamme vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja asiakaspalveluhalukkuutta.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pirita Ranta sähköpostilla ETUNIMI.SUKUNIMI@YTHS.FI

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 13.12.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

HUOM, ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.