(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme 

asiakaspalveluhenkistä

PALVELUSIHTEERIÄ , Järvenpäähän ja Vantaalle

Toimit osana noin kymmenen hengen asiakaspalvelutiimiä. Toimipaikkanasi on asiakaspalvelupisteemme Järvenpään Terholassa sekä RTK-talo Vantaan Sanomalassa. Tärkein osa työtäsi on palvella asiakkaitamme, pääosin puhelimen ja sähköpostin välityksellä mutta myös paikan päällä aulassamme. Et mene lukkoon erilaisissa tilanteissa, vaan haluat aina varmistaa parhaan asiakaskokemuksen. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, jonka hymy ei hyydy vaativassakaan palvelutilanteessa.

Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, joutuisaa työskentelyotetta, tarkkuutta ja asiakaspalveluosaamista. Sujuva englanninkielen taito on välttämätön asiakaspalvelussamme. Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme, olet joukkuehenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Toivomme, että olet jo aiemmin toiminut asiakaspalvelutehtävissä ja koulutustaustasi tukee osaamistasi. Ymmärrät kokonaisuuksia ja hyvän asiakaspalvelun merkityksen hektisessäkin arjessa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja viihtyisän työn hyvässä työporukassa ja hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee 3000 alan ammattilaista. Yrityksemme tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Maria Palo arkisin numerossa 0444124260

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydettyämme, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11.2020.