(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme nyt

asiakaspalveluumme tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä

PALVELUSIHTEERIÄ 

Toimit palvelusihteerinä yksikössämme, osana noin kymmenen hengen asiakaspalvelutiimiä. Toimipaikkanasi on täysin uudistettu RTK-talo Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Työtehtäviisi kuuluu erityisesti asiakasraportointi, josta sinulla on jo hieman kokemusta. Tarvitset työssäsi hyviä tietoteknisiä taitoja (MS Office), erityisesti Excel, sekä näkemystä myös raportointimme kehittämiseen. Muita tehtäviäsi voivat olla mm. laskutukseen ja erilaisten järjestelmien käyttöön ja kehitykseen liittyvät tehtävät.

Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot, etkä mene lukkoon erilaisissa tilanteissa. Haluat omalla panostuksellasi varmistaa parhaan asiakaskokemuksen, vaikka se vaatisi myös selvitystyötä. 

Sinulla on jo hieman työkokemusta, mutta kokemustakin enemmän arvostamme intoa oppia sekä kykyä tarttua toimeen. Arvostamme myös joutuisaa työskentelyotetta, tarkkuutta ja asiakaspalveluosaamista. Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme, olet joukkuehenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Koulutustaustasi tukee osaamistasi ja sinulla on kaupallisen alan tutkinto tai AMK-tutkinto. Ymmärrät kokonaisuuksia, liiketoiminnan lainalaisuuksia ja asiakaspalvelun merkitystä hektisessäkin arjessa.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja viihtyisän työn hyvässä työporukassa. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee 3000 alan ammattilaista. Yrityksemme tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2019.