(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme nyt

asiakaspalvelusta syttyvää

PALVELUSIHTEERIÄ 

Toimit palvelusihteerinä yksikössämme, osana noin kymmenen hengen asiakaspalvelutiimiä. Toimipaikkanasi on täysin uudistettu RTK-talo Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tärkein osa työtäsi on palvella asiakkaitamme, pääosin puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Et mene lukkoon erilaisissa tilanteissa, vaan haluat varmistaa parhaan asiakaskokemuksen, vaikka se vaatisi myös selvitystyötäkin. Muita tehtäviäsi saattaa olla esimerkiksi aulatyöskentely, jossa pääset myös asiakaspalvelutehtäviin face to face. Olet asiakaspalvelun ammattilainen, jonka hymy ei hyydy vaativissakaan palvelu- tai selvitystilanteissa.

Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, joutuisaa työskentelyotetta, tarkkuutta ja asiakaspalveluosaamista. Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme, olet joukkuehenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Toivomme, että olet jo aiemmin toiminut asiakaspalvelutehtävissä. Koulutustaustasi tukee laajaa osaamistasi, mutta sinulla on vähintään kaupallisen alan tutkinto tai AMK-tutkinto. Ymmärrät kokonaisuuksia, liiketoiminnan lainalaisuuksia ja asiakaspalvelun merkitystä hektisessäkin arjessa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja viihtyisän työn hyvässä työporukassa ja hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee 3000 alan ammattilaista. Yrityksemme tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.1.2019.