(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

RTK-Palvelu Oy tarjoaa mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja heidän palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi he tarjoavat kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen joukkoon ja hae töihin jo tänään!

Etsimme RTK-Palvelulle Vaasaan palvelusihteeriä vakituiseen työsuhteeseen!

Olet luonteeltasi iloinen, positiivinen, tehokas ja reipas. Työnkuvaan kuuluu mm. puhelinpäivystys toimistoaikana, työmääräinten siirto järjestelmistä eteenpäin, laskutus, asiakaspalautteen vastaanotto, avainhallinta ja siihen liittyvät toimenpiteet, yms muut järjestelmien käytöt ja asiakaspalvelu. Osaat myös peruskäytön Office-ohjelmista. Työaika on 8-16.

Också, du måste prata lite svenska!

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

 

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi