(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

 


 


Haemme PALVELUSIHTEERIÄ taloushallinnon laskutusyksikköön Kuopioon.

Palvelusihteerinä toimit osana laskutustiimiä. Vastuullasi on palvelujen laskuttaminen, laskutukseen liittyvä asiakaspalvelu ja muut laskutukseen liittyvät tehtävät. Käytössäsi on laskutuksen osalta Ecom- ja SAP-järjestelmät. Tärkeä osa laskutusta on laskutuksen laadun varmistaminen ja asiakasreklamaatioiden hoito. Lisäksi tärkeä osa työtäsi on tehdä erinomaista yhteistyötä liiketoimintojemme kanssa. Roolisi on tärkeä, sillä sinun avullasi pääsemme askeleen lähemmäksi tavoitettamme tulla maailman parhaaksi palvelualan yritykseksi.


Toivomme, että sinulla on koulutus taloushallinnon alalta ja aikaisempaa kokemusta laskutukseen liittyen. Tärkeämpää on, että omaat oikeanlaisen asenteen.  Arvostamme palveluhenkistä, ystävällistä ja muut huomioonottavaa asennetta, sillä pidämme tärkeänä tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Lisäksi arvostamme positiivista, eteenpäin vievää ja kehittävää asennetta.


Eduksesi on, mikäli omaat vahvat kommunikointi- ja tietojenkäsittelytaidot ja olet tottunut käyttämään useita taloushallinnon järjestelmiä. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, joustava, systemaattinen ja tarkka. Luonteeltasi olet tiimipelaaja, joka ottaa vastuuta omasta työstä ja tiimin yhteisistä asioista.


Jos kiinnostuit, käythän täyttämässä sähköinen hakemuksesi alla olevasta hakulinkistä pian tai viimeistään 22.5. mennessä.


 


 


 ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa