(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme nyt PALVELUSIHTEERIÄ taloushallinnon laskutusyksikköön Kouvolaan.

Palvelusihteerinä vastaat yhteistyöstä kaikkien palvelujemme laskuttamisesta ja palvelusta. Käytössäsi on laskutuksen osalta Ecom - ja SAP -järjestelmät. Tehtäviisi kuuluu mm. myyntilaskujen käsittely, asiakasreklamaatioiden hoito ja laskutuksen laadun varmistaminen. Sekä muita laskutukseen ja sopimushallintaan liittyviä tehtäviä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin oman henkilökunnan kuin asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Roolisi on tärkeä ja omalla toiminnallasi tuet onnistumisiamme asetetuissa tavoitteissa.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vahvat kommunikointitaidot. Sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.  Erityisesti projekti -osaamista laskutukseen, sopimushallintaan ja asiakaspalveluun liittyen. Taloushallinnon asiat ovat sinulla hallussa. Omaat hyvät tietojenkäsittelytaidot ja olet tottunut käyttämään samanaikaisesti useita taloushallinnon järjestelmiä. Sinulla on vähintään keskiasteen koulutus. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja omaksut hyvät asiakaspalvelutaidot. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, joustava, systemaattinen ja tarkka. Luonteeltasi olet aktiivinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuuta niin omasta työstä kuin tiimin yhteisistä asioista.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän mukavassa tiimissä sekä ison talon, jossa kehittyä ammatillisesti eteenpäin.


Jos kiinnostuit, käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi alla olevasta hakulinkistä pian tai viimeistään 25.3. mennessä. Voit myös helposti lisätä mukaan CV:si.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa