(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri Seinäjoelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Vahvistamme Seinäjoen yksikköämme


Etsimme nyt


PALVELUSIHTEERIÄ ASIAKASPALVELUUN


Palvelusihteerinä toimit osana Seinäjoen kiinteistöpalvelujen tiimiämme toimien esimiestemme apuna arjen asiakaspalvelutilanteissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös taloushallinnon tehtäviä sekä kokousjärjestelyitä.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on mielellään alalle soveltuva koulutus ja osaaminen yleisimmistä toimisto-ohjelmista.Huoltokirja ohjelmisto osaaminen eduksi.


Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava jäsen tiimissäsi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa 11.9 ja 18.9 klo 8-11 välisenä aikana yksikönpäällikkö Teppo Aalto puh. 029 029 4502


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2020.