(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri kiinteistöhuollon asiakaspalveluun
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

Vahvistamme pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon, teknistenpalveluiden, viherpalveluiden ja porrassiivouksen yksikköämme

 

Etsimme nyt

PALVELUSIHTEERIÄ ASIAKASPALVELUUN

 

Järvenpään sekä Vantaan toimistoon, pääasiallisesti työskentelet Järvenpään toimistolla, mutta tarvittaessa myös Vantaalla.

Toimit asiakaspalvelussa palvelusihteerinä. Vastaat asiakaskohteistamme tuleviin yhteydenottoihin, kirjaat pyyntöjä sähköisiin järjestelmiin ja välität niitä eteenpäin henkilökunnallemme. Työhön sisältyy myös esimiehiä avustavaa työtä.

 

Arvostamme kustannustietoisuutta, hyviä atk-taitoja, suunnitelmallista työtapaa, oma-aloitteisuutta

ja asiakaspalveluosaamista. Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme. Olet

joukkuehenkinen ja tulet toimeen erilaisten sidosryhmien ja henkilöiden kanssa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kiinteistöalan tehtävistä ja alaan soveltuvan

koulutuksen.

 

Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, tilaisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa monipuolisten kiinteistöpalveluiden tehtävien parissa. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.4.2018 mennessä.