(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Turbiinitie 14 (Teknikontie 4), 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.05.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä palvelusihteeriä Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle!

Palvelusihteerin tehtävänä on monipuoliset toimistotehtävät. Toimenkuvaan kuuluu johtokunnan sihteerin tehtävät, kokoussihteerinä toimiminen erilaisissa ryhmissä sekä asiakirjahallintoon ja arkistointiin, viestintään, asiakaspalveluun, henkilöstöhallintoon, päätösten valmisteluun, hankintoihin, tilastointiin ja rekistereiden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu jonkin verran taloushallintoon liittyviä tehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Toimistossa työskentelee kolmen henkilön tiimi ja tehtävät muodostetaan painottaen hakijoiden vahvuuksia. 

Palvelusihteeri toimii tiiviissä kontaktissa henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja yleisempien toimisto-ohjelmistojen osaamista. Lisäksi tarkkuus ja huolellisuus ovat hyveitäsi ja kestät hyvin myös rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja lääkintätoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä. 

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja Kunta10-tutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen.  Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2108,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, tehtävään valitulta edellytetään suostumusta suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Turvallisuusviestintäpäällikkö
Karhuniemi Terhi
0504091619
terhi.karhuniemi@vantaa.fi

Valvontapäällikkö
Kati Tillander
0438273024
kati.tillander@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.