Palvelusihteeri HH-kiinteistöpalvelut Oy:lle
HH-kiinteistöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Alan moniosaajana hoidamme kaikki kiinteistön hyvään ylläpitoon kuuluvat tehtävät. Yli 45 vuoden kokemus on vankka pohja vaativassa kiinteistön ylläpidossa onnistumiselle, mutta avainasemassa ovat työssään viihtyvät ammattilaiset. Myös heidän taitojensa kehittäminen on välttämätöntä. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto oli 14,2 milj. euroa vuonna 2020. Töissä meitä on n. 260 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme HH-kiinteistöpalvelut Oy:lle asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja energistä PALVELUSIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi) ja aiempaa kokemusta toimistotehtävistä tai asiakaspalvelusta. Olet joukkuehenkinen tiimipelaaja, mutta kykenet huolehtimaan myös itsenäisistä vastuista ja pystyt käsittelemään useita asioita samanaikaisesti. Hallitset MS Office-ohjelmien sujuvan käytön ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Ennen kaikkea sinulla on positiivinen ja reipas asenne ja pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Työtä tehdään tiiviisti porukalla ja hyvällä tiimihengellä. Arvostammekin avoimuuttasi ja hyviä kommunikointitaitoja.

Työhön kuuluvat monipuoliset toimistotehtävät kuten vikailmoitusten vastaanottaminen, työmääräysten ja sähköisten huoltokirjojen ylläpito sekä puhelinasiakaspalvelu. Työtä tehdään arkisin klo 8.30-16. Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen palkkaus (aluksi palkkausryhmä 6 =2 020 €/kk).

Tarjoamme sinulle mukavan ja vaihtelevan työn asiakasyrityksessämme. Pääset oppimaan uutta ja työskentelemään osana huumorintajuista ja osaavaa palvelusihteeritiimiä. Kiinnostuitko tehtävästä? Haluaisimme kuulla sinusta pikaisesti. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä, puh 040 575 3208, sanna.heikkila@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497029
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere