(Poistunut julkaisusta)

Palvelusihteeri HH-kiinteistöpalveluille
HH-Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Yli 45 vuoden kokemus on vankka pohja vaativassa kiinteistön ylläpidossa onnistumiselle, mutta avainasemassa ovat työssään viihtyvät ammattilaiset. Tavoite on tehdä kerralla valmista - yhdessä, tiiminä, kaveria tarvittaessa auttaen. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto oli 15,5 milj. euroa vuonna 2019. Töissä meitä on lähes 300 henkilöä.

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja energistä PALVELUSIHTEERIÄ huhtikuun loppuun 2021 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian).

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi) ja aiempaa kokemusta toimistotehtävistä tai asiakaspalvelusta. Olet joukkuehenkinen tiimipelaaja, mutta kykenet huolehtimaan myös itsenäisistä vastuista. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä ja hallitset MS Office-ohjelmien sujuvan käytön. Ennen kaikkea sinulla on positiivinen ja reipas asenne ja pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Työtä tehdään tiiviisti porukalla ja hyvällä tiimihengellä. Arvostammekin avoimuuttasi ja hyviä kommunikointitaitoja.

Työhön kuuluvat monipuoliset toimistotehtävät kuten asiakaspalvelu, työmääräysten ja sähköisten huoltokirjojen ylläpito, muuttoilmoitusten vastaanottaminen ja näiden kirjaaminen järjestelmiin. Työtä tehdään arkisin klo 8.30-16. Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen palkkaus (palkkausryhmä 4=1785 €/kk).

Tarjoamme sinulle mukavan ja vaihtelevan työn asiakasyrityksessämme. Pääset oppimaan uutta ja työskentelemään osana huumorintajuista ja osaavaa palvelusihteeritiimiä. Kiinnostuitko tehtävästä? Haluaisimme kuulla sinusta pikaisesti. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.