(Poistunut julkaisusta)

Palvelupisteen päällikkö
Suomen Euromaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Oletko etsimämme tiimimme puuttuva autohuollon ja rengasalan ammattilainen?

Haemme Imatran palvelupisteeseemme

PALVELUPISTEEN PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi pääpaino on palvelupisteen operatiivisesta toiminnasta vastaaminen, palvelupisteen työntekijöiden esimiehenä toimiminen sekä palveluidemme ja tuotteidemme myyntitehtävät sekä palvelupisteessä että sovituille B to B -asiakkuuksille. Vastaat myös palvelupisteen kehittämisestä ja prosessien läpiviennistä konseptimme vaatimalla tavalla.

Hakijalta toivomme alan tuntemusta, esimieskokemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, myynnillisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta sekä kokemusta autohuollosta ja henkilö-, pakettiauto sekä raskaan kaluston renkaista. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, oppimishaluinen sekä esimies isolla E:llä.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamien kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 27.9.2019 mennessä.
Lisätietoja antaa Jukka Koskinen – Go On Yhtiöt, puh. 044 011 4444 tai jukka.koskinen@go-on.fi

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.