(Poistunut julkaisusta)

Palvelupisteen assistentti
KUUSAKOSKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
KUUSAKOSKI OY
Kuusakoski on merkittävä suomalainen asiakaslähtöinen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja. Vuonna 2017 kierrätettävän ja käsiteltävän materiaalin kokonaisvirta oli yhteensä noin 2 miljoonaa tonnia. Kuusakoski Group -konserni liikevaihto vuonna 2017 oli n. 573m€ ja sen palveluksessa oli yhteensä n. 2400 henkilöä.
Toimenkuva
Haemme Kuusakoski Oy:n Kalajoen palvelupisteeseen vakituiseen työsuhteeseen palvelupisteen assistenttia.
Olet pienen ja tehokkaan tiimin avainroolissa oleva jäsen. Toimenkuvasi on vaihteleva, erittäin monipuolinen ja siihen kuuluu monenlaisia pienessä palvelupisteessä eteen tulevia tehtäviä. Tehtäviisi kuuluvat tärkeänä osana tulevan ja lähtevän materiaalin käsittelyyn liittyvät toimistotyöt, hinnoittelu ja asiakaspalvelu. Vastaat myös toimipisteen raportoinnista ja laskujen käsittelystä sekä tiliöinnistä. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja on luonteeltaan erittäin vastuullista ja itsenäistä.
Odotamme sinulta
Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Asiakaspalvelu muodostaa merkittävän osan tehtävistäsi, joten tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, nopea, tarkka, huumorintajuinen ja asenteeltasi positiivinen.
Edellytämme sinulta suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa ja Microsoft Office- työkalujen sujuvaa hallintaa. Lisäksi mahdollinen kokemus eri toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on paikallisen tiimisi lisäksi asiakkaamme ammattitaitoinen ja laaja assistenttiverkosto.
Tehtävä on vakituinen päivätyö ja alkaa sopimuksen mukaan.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.09.2018 mennessä.