(Poistunut julkaisusta)

Palvelupisteen assistentti, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020
Haemme asiakkaallemme Kuusakoski Oy:lle Espoon Kauklahden palvelupisteeseenPALVELUPISTEEN ASSISTENTTIA

perhevapaan sijaisuuteen

Olet pienen ja tehokkaan tiimin avainroolissa oleva jäsen. Toimenkuvasi on vaihteleva, erittäin monipuolinen ja siihen kuuluu monenlaisia palvelupisteessä eteen tulevia tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat tärkeänä osana tulevan ja lähtevän materiaalin käsittelyyn liittyvät toimistotyöt, hinnoittelu ja asiakaspalvelu. Vastaat myös toimipisteen raportoinnista ja laskujen käsittelystä sekä tiliöinnistä. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja on luonteeltaan erittäin vastuullista ja itsenäistä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Asiakaspalvelu muodostaa merkittävän osan tehtävistäsi, joten tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, nopea, tarkka, huumorintajuinen ja asenteeltasi positiivinen.

Edellytämme sinulta suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa ja Microsoft Office- työkalujen sujuvaa hallintaa. Lisäksi mahdollinen kokemus eri toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on paikallisen tiimisi lisäksi asiakkaamme ammattitaitoinen ja laaja assistenttiverkosto.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa kuuden (6) kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tapahtuu siirtyminen Kuusakoski Oy:n palvelukseen.KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.