(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäälliköitä vakuutusliiketoiminnan palveluihin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Onko ihmisten johtaminen ja asiakastyö sinulle intohimo? Innostutko rohkeasti muutoksesta ja saat muut innostumaan mukanasi? Haluatko hyväntahtoisesti saada ihmiset ja tiimisi kukoistamaan? Tule kanssamme viemään elämänturvaa asiakkaidemme arkeen ja tekemään merkityksellistä työtä yrityskulttuurissa, jossa tärkein kivijalka on hyvinvoiva ja osaava henkilöstö. Olisitko sinä kenties tuleva elämänturvaaja-kollegamme?

Uudistumisemme elämänturvayhtiönä jatkuu ja haemme nyt LähiTapiolaan useampaa palvelupäällikköä vakituisiin ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eläinkorvaukset / Espoo
Matkakorvaukset / Espoo
Yksityistapaturmakorvaukset (vanhempainvapaan sijaisuus 30.9.2021 asti) / Espoo
Yritysten henkilökorvaukset / Espoo
Säästämisen ja sijoittamisen palvelut / Espoo
Outbound / Tampere

Tervetuloa tiimisi suunnannäyttäjäksi ja mahdollistamaan porukkasi menestys – rohkeasti, intohimoisesti ja hyväntahtoisesti!

Palvelupäällikkönä toimit myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä tai korvaustehtävissä työskentelevien henkilöiden esihenkilönä. Toimit tiimisi suunnannäyttäjänä, vastaat tiimisi toiminnan ja ihmisten johtamisesta ja luot toimintaedellytykset menestyksekkäälle työlle.

Osallistut palveluiden ja prosessien kehittämiseen ja tuotteistamiseen, jotta ne vastaavat asiakkaiden ja asiakasyhtiöiden tarpeita. Tärkeä tehtäväsi on myös tukea tiimisi hyvinvointia. Kannustamme esihenkilöitä aktiiviseen, osallistavaan ja valmentavaan johtamiseen. Sinulla on halu toimia muuttuvassa ympäristössä sekä taitoa johtaa omaa ja muiden toimintaa tuloksekkaasti.

Meillä saat johdettavaksi ammattitaitoisen ja osaavan tiimin, jonka kanssa pääset työskentelemään mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi esihenkilötehtävässä. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Meillä elämänturvayhtiössä tehdään merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämänturvan edistämiseksi. Tässä emme voisi onnistua ilman osaavaa ja hyvinvoivaa henkilöstöä, josta haluamme pitää hyvää huolta. Meillä elämänturvakulttuuria viedään eteenpäin intohimoisesti, rohkeasti ja hyväntahtoisesti ja arvomme näkyvät jokapäiväisessä arjessa.

Toivomme Sinulta

  • Aiempaa kokemusta valmentavasta ja tuloksellisesta esihenkilötyöstä - mutta ennen kaikkea halua ja kykyä kehittyä ihmisläheisenä muutosjohtajana
  • Innostusta ja kiinnostusta ihmisten tukemiseen ja tiimisi menestyksen mahdollistamiseen
  • Tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä hyvää paineensietokykyä
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostoitumistaitoa
  • Tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa
  • Säästämisen ja sijoituspalveluiden palvelupäälliköltä toivomme lisäksi tuntemusta sijoittamisesta sekä sijoitustuotteista ja –palvelusta
  • Lisäksi Outboud-palvelupäällikön tehtävässä eduksesi on aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelujohtaja Kirsi-Maria Heikola (matka-, yksityistapaturma-, yritysten henkilökorvaukset) puh. 040 769 6629, palvelujohtaja Päivi Korsman (eläinkorvaukset) 050-3604212 sekä myyntijohtaja Vilja Saarikivi (Outbound ja säästämisen ja sijoittamisen palvelut) puh. 040-7283168 / soittoajat keskiviikko 20.1.2021 klo 8-10 ja torstai 28.1. klo 15-17.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 31.1.2021 mennessä. Merkkaathan hakulomakkeelle minkä tiimin palvelupäällikön tehtävästä olet kiinnostunut, vai oletko käytettävissä kaikkiin avoimiin tehtäviin.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.