(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäälliköitä esimiestehtäviin
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Työskentelet Asiakas- ja korvauspalvelussa yhdessä noin 65 vakuutusalan ammattilaisen kanssa. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin.

Haemme kahta palvelupäällikköä esimiestehtäviin asiakaspalvelumme kahteen eri tiimiin, joissa työskentelee lisäksesi noin 13 henkilöä. Asiakaspalvelutiimissä huolehditaan Mandatum Lifen ja Kalevan henkilöasiakkaiden palvelusta. Danske Bank –asiakaspalvelutiimissä palvelemme tärkeää yhteistyökumppaniamme sekä yhteisiä asiakkaitamme. Molemmissa tiimeissä asiakaspalvelu hoidetaan puhelimen ja verkon välityksellä. Palvelupäällikkönä vastaat tiimisi asiakastyytyväisyydestä, tuloksista, esimiestyöstä sekä toiminnan kehittämisestä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on esimiestyössä tärkeintä auttaa muita onnistumaan ja kehittymään työssään. Haluat kantaa vastuuta ja saada aikaan tuloksia. Suhtaudut positiivisesti uusiin asioihin ja haasteisiin. Säilytät tehokkaan ja rakentavan työskentelyotteen myös kiireen keskellä. Olet asiakaspalvelun hyväntuulinen ammattilainen ja osaat valmentaa myös muita kohtamaan jokaisen asiakkaan yksilönä parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme sinulta useamman vuoden aikaisempaa esimieskokemusta sekä alalle soveltuvaa kaupallista koulutusta (tradenomi tai KTM). Työssä menestyäksesi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Työntekijämme toivovat, että olet lämmin, luotettava ja auttamishaluinen. Laitat itsesi peliin, kuuntelet ja etsit parhaita ratkaisuja eri tilanteisiin. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä yrityksessä, jossa arvostetaan rohkeaa, proaktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet inspiroivassa ja nuorekkaassa työyhteisössä huippuammattilaisten kanssa Helsingin Bulevardilla.

Hae tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 27.5. mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Nina Laine. Ninan tavoitat numerosta 050 424 7229 maanantaina 21.5. klo 8-10.

Lue lisää meistä ja viimeisistä kuulumisistamme osoitteesta www.mandatumlife.fi.