Palvelupäällikkö
Gofore

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Me Goforella olemme eettisen digitalisaation pioneereitä. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää juurikin pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, ja kestävämpään digimaailmaan. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden konsulttipalveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Me haluamme olla jokaiselle hyvä työpaikka ja sen vuoksi etuna työntekijöillemme tarjoamme kattavasti erilaisia palveluita laadukkaista omavalintaisista työvälineistä aina työhyvinvointia tukeviin palveluihin mm. fillarietu. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet.

Palvelupäällikön arki

Etsimme palvelupäällikköä vahvistamaan asiakkaidemme tietohallintoa. Palvelupäällikkö vastaa toimialan yhden tai useamman järjestelmän IT-teknisestä toimivuudesta. Asiakkuutemme ovat tällä hetkellä suurimmaksi osaksi julkisella sektorilla, joten voit odottaa ensimmäisen konsulttitoimeksiantosi sijoittuvan tälle saralle.

Kotipesäsi on Digital Acceleration tiimi, joka konsultoi IT-johtoa erilaisissa rooleissa. Tämä joukko osaajia on valtavan kokenut ja intohimoisesti tekemiseensä suhtautuva joukko erilaisia ihmisiä, jotka sparrailee asioista mielellään. Tiimissä on monenlaista tietohallinnon johtamiseen ja toimintaan liittyvää osaamista. Pääset kehittymään huipputiimiin, jossa on hyvin erilaista osaamista mm.  tietohallinnon johtamisesta, toiminnan kehittämisestä sekä palvelunhallinnasta.

Työtehtävät ovat moninaisia ja pääset itseohjautuvasti varmistamaan asiakkaan onnistumisen:

 • nimetyn vastuualueen tuotantopalveluiden johtaminen, suunnittelu, ohjaus ja valvonta
 • operatiivinen ja taktinen ICT-palvelutoimittahallinta
 • tuotantotilanteen raportointi tietohallintoon ja toimialayhteistyöhön
 • merkittävien / haasteellisten kilpailutuksien ja projektien tukeminen jatkuvien palveluiden osalta
 • projektien hyväkymistestaus- ja käyttöönottovaiheiden tukeminen, laadunvarmistus ja tuotantoonsiirtojen varmistaminen
 • jatkuvien palveluiden budjettisuunnittelu ja ennusteiden laatiminen

Millainen osaaja sinä olet? Sinä olet vastannut useamman vuoden esim. palvelupäällikkönä yhden tai useamman järjestelmän hallinnasta ja koordinoimisesta. Taustasi voi olla myös ICT-infran palvelunhallintaan liittyvistä tehtävistä. Tekninen syväosaaja sinun ei tarvitse olla, vaan ennemmin osaat järjestelmiin liittyvää elinkaaren hallintaa tai tunnet ICT-tuotantoympäristön hallinnan käytännöt. Osaat ottaa omistajuuden ja vastuun sinulle nimetystä järjestelmästä ja huolehtia, että kaikki tarvittava tulee tehtyä järjestelmän/tuotantoympäristön toimivuuden takaamiseksi. Järjestelmien hallinnan lisäksi tehtäväsi voivat liittyä ICT-infran palvelunhallintaan.

Koulutuksesi voi olla vaihteleva, ennen kaikkea on tärkeintä todentaa kertynyttä työkokemusta yllämainitulla alueella. Työskentelemme pääasiassa suomeksi ja yrityskielemme on englanti. Työ sijaitsee pk-seudulla ja toisinaan läsnäoloa kaivataan. Voit sijaita siis missä vain, kunhan olet halukas matkustamaan pk-seudulle useastikin.

Kenelle tämä voi olla seuraava askel? Voisimme kuvitella, että tämä on seuraava askel sellaiselle osaajalle, joka on toiminut järjestelmien tai ICT-infan palvelunhallinnan parissa ja haluaa ottaa askeleen suurempien kokonaisuuksien pariin. Tämä on sellaiselle seuraava askel, joka tahtoo astua konsultiksi ja saada sitä kautta vaihtelevan työnkuvan. Tämä on sellaiselle seuraava askel, joka haluaa kanssamme rakentaa eettistä digitaalista maailmaa yhteisössä, jossa vahvalla arvopohjalla tehdään merkityksellisiä työtehtäviä hyvällä meiningillä. Hyvin on mahdollista, että tämä on myös sellaiselle seuraava askel, jota emme ole osanneet tähän kuvaillakaan.

Kutsuuko tämä sinua? Jos kuulet kutsuviserryksemme, jätäthän alla olevan linkin kautta osaamisestasi kertovan CV:si tai kattavan linkkariprofiilisi. Hakemuskirjeellä voit täydentää aikaisemmista dokumenteista löytyviä tietoja ja perustella vielä syvemmin, millaisella osaamisella tulet meidän huippu osaajien joukkoon. Jos sinulla herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä DA-tiiminvetäjä Antto Seppälään mailitse antto.seppala@gofore.com

Rekrytointiprosessi: Käymme ajatuksella lävitse kaikki meille saapuvat hakemukset ja valitsemme parhaiten tehtäviin sopivat jatkokeskusteluihin. Rekryprosessimme on aina kaksi vaiheinen: ensimmäisellä kierroksella haluamme kuulla enemmän sinusta ja kertoa sinulle Goforesta, toisella kierroksella keskitymme vielä syvemmin osaamiseesi. Tämän jälkeen on kummallakin mahdollisuus todeta, että voisimmeko olla niin hyvä mätsi, että jatkamme keskusteluja työsopimusneuvotteluihin. 😊

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1522754
 • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku