Palvelupäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2021

Haemme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ elintarviketeollisuuden asiakkuuteemme Pietarsaareen


ISS Elintarvikehygieniapalvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Palvelupäällikkönä johdat elintarvikekohteen korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon laatua, suunnittelua, toimivuutta ja kannattavuutta. Toimit vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja tunnet asiakkaan tuotantoprosessit sekä niiden kriittiset pisteet. Osaat myös reagoida tuotantoprosessien poikkeustilanteisiin tehokkaasti. Ymmärrät elintarviketeollisuuden ydinliiketoimintaa ja prosesseja, tunnistat asiakkaan kehityskohteita ja toimit proaktiivisesti asiakkaan suuntaan. Palvelupäällikkönä vastaat oman yksikkösi tuloksesta, henkilöstöstä, sen osaamisesta ja hyvinvoinnista - työturvallisuutta unohtamatta.


Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Kyseessä on päivätyö, mutta pystyt toisiaan työskentelemään myös iltaisin. Raportoit tehtävässä toimialapäällikölle.


Odotamme sinulta vankkaa kokemusta puhdistusalalta sekä työnjohdon tehtävistä. Sinulla on tehtävää soveltuva korkeakoulututkinto tai teknisen alan tutkinto. Olet oma-aloitteinen, joustava ja tulosorientoitunut. Omaat erinomaiset IT-taidot ja omaksut helposti uusia järjestelmiä ja ohjelmistoja. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja omaat kokemusta muutosprosessien läpiviennistä. Viestit sujuvasti suomen kielellä. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen on iso plussa. Aiempi kokemus elintarviketeollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi. Olet varustettu vahvalla asiakaslähtöisellä asenteella ja valmiudella ottaa vastuuta ja oppia uutta.


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Mukana matkassa on ammattitaitoinen tiimi ja ison kansainvälisen yrityksen tuki. Tarjoamme kattavat koulutus- ja urakehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi ja motivaatiosi mukaan. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa toimialapäällikkö Eeva Tarhanen, puh. 050 5988 049.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä meille hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, viimeistään 2.1.2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot