Palvelupäällikkö
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Haemme nyt

Palvelupäällikköä pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. julkishallinnon, teollisuuskiinteistöjen ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Palvelupäällikkönä vastaat kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien asennus-, korjaus- ja huoltotoimenpiteistä. Toimit alueella teknisten huoltoasentajien työnjohtajana ja lähiesimiehenä huolto- ja ylläpitokohteissa. Vastuullesi kuuluu myös ulkoaluetöiden valvonta, asiakas kuukausikokousten pitäminen, raportointi ja huoltokirjojen seuranta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- soveltuvaa koulutustaustaa,
- voimassaolevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA 1-/hätäensiapukortteja,
- hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä
- aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.


Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Matti Metsä 0403006802 tai sähköpostitse matti.metsa@are.fi Hae tehtävää ja jätä hakemuksesi viimeistään 15.10.2021.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot