Palvelupäällikkö
Tukena

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme vahvistukseksi Tukenan hallintoon sinua

Palvelupäällikkö

Vastaat työssäsi Tukenan eteläisestä palvelualueesta. Palvelupäällikkönä tärkein tehtäväsi on toimia palveluyksiköiden johtajien esihenkilönä ja tukea heidän onnistumistaan johtamistyössä sekä Tukena Hyvä Elämä -palveluiden ® tuottamisessa. Johdat ja kehität vastuualueesi palveluita ja toimintaa sekä osallistut päätöksentekoon yhdessä johtoryhmän ja muiden palvelupäälliköiden kanssa. Olet mukana johtamassa eteläisen alueen asiakkuuksia, niiden hankintaa ja asiakkuuksien kehittämistä. Osallistut johdon kanssa taloussuunnitteluun, ostopalveluyhteistyöhön, palvelujen hankintojen ja kilpailutusten arviointiin sekä tarjousvastausten laadintaan. Vastuualueellesi kuuluu yhdeksän yksikköä, jotka sijaitsevat Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pirkanmaalla.

Toivomme, että sinulla on monipuolista johtamiskokemusta esimerkiksi palveluyksikön johtajan tai aluepäällikön tehtävistä. Olet kehityshakuinen ja sinut tunnetaan hyvistä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoistasi. Kokemus kehitysvamma-alalta on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä - voit olla hankkinut työ- ja johtamiskokemuksesi myös muulta sosiaalipalvelualalta. Työ edellyttää liikkumista, itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä oman työn organisointiin.

Edellytämme palvelupäälliköltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sosiaalipalvelualan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014, 46 a §).

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja palvelupäälliköiden tiimin vahvan kollegiaalisen tuen. Lisäksi tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä – tätä mieltä on lähes jokainen työntekijämme.

Lisätietoa Tukenasta löytyy täältä: https://tukena.fi/ ja Facebook-sivuiltamme: https://www.facebook.com/KVPSTukenaOy

Tukena on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, jere.metsahonkala@tukena.fi, 040 740 5509

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si hakupainikkeen kautta viimeistään 22.9.2021.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot