Palvelupäällikkö
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Haemme Metsä Fibren Rauman sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tehtaan kokonaisvaltaisesta infran ylläpidosta.

Millainen työ Sinua odottaa?

Palvelupäällikön pääasiallisena tehtävänä on vastata tehtaamme suorien yhteistyökumppaneiden päivittäisestä ohjauksesta, budjetoinnista, toiminnansuunnittelusta ja toteuman seurannasta sekä turvallisuuskulttuurin edistämistä. Vastuullesi kuuluu koko tehdasalue aina maa-alueista rakennusten turvallisuusteknologiaan ja infraan.  Palvelupäällikkönä vastaat myös oman vastuualueen  projektien johtamisesta sekä niihin liittyvistä ulkopuolisista palveluhankinnoista. Teet aktiivista yhteistyötä tuotanto-organisaation ja palveluyritysten kanssa sekä vastaat toiminnan, turvallisuuden ja laadun jatkuvasta kehittämisestä kustannustehokkuus huomioiden.

Millaista osaamista etsimme?

Omaat soveltuvan rakennusteknisen tai LVI koulutustaustan jolla on kokemusta kiinteistöalan tai teollisuuden palveluliiketoiminnasta. Toimintatavoiltasi olet aktiivinen, suunnitelmallinen ja organisointikyvyilläsi saat asioita tapahtumaan yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tehtävässä vaadittavia tekijöitä ovat halu kehittää omaa osaamista, kokemusta (teollisuuden) projektityöskentelystä rakennus- tai investointiprojekteissa.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Johanna Harjula puh. 040 354 1159

Miten prosessi etenee?
 

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 9.8.2021 saakka.

Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot