(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
All-Rounders One Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme nyt joukkoomme uutta "all-rounderia",

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

pääkaupunkiseudulle vastaamaan linja-autojen vuorokausihuollon päivittäisen toiminnan tukemisesta, suunnittelusta ja  kehittämisestä.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti yöaikaan (18-06 välillä) mutta myös päiväsaikaan hoidettavia tehtäviä kuuluu pakettiin. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa, ma-su välillä 37,5 h/vko, ja palvelupäällikkö vastaa itse omien työvuorojensa suunnittelusta ja oman työnsä johtamisesta.

Menestyäkseen tässä tehtävässä palvelupäälliköllä tulisi olla ennen kaikkea oikeanlainen asenne ja kokemusta henkilöstöjohtamisesta / esihenkilötyöskentelystä, sillä tärkein tehtävä tulee olemaan monikulttuurisen tiimin johtaminen sisältäen työvuorosuunnittelua, perehdyttämistä ja opastamista, kehittymisen tukemista sekä muita henkilöstöhallinnon tehtäviä. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Toinen tärkeä osa toimenkuvaa on suunnittelu- ja kehitystyö, joka sisältää mm. päivittäisen toiminnan ja prosessien suunnittelua ja kehittämistä, päivittäistä kannattavuuden seurantaa ja raportointia, laadunvalvontaa ja laatukierroksia, asiakaspalautteisiin reagoimista ja asiakassuhteiden aktiivista kehittämistä, sekä näiden myötä koko liiketoiminnan kehittämistä. Toimenkuvaa muokataan ja kehitetään valittavan henkilön oman osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta ja tavoitteiden mukaisesti.

Työsuhde alkaa 1-2 kuukauden mittaisella ns. substanssiperehdyttämisellä linja-autojen vuorokausihuollon (sisältää mm. linja-autojen siivousta, nesteiden lisäystä yms.) parissa, jotta palvelupäällikkö oppii tuntemaan oman toimialansa ja tiiminsä mahdollisimman perusteellisesti. Tämän perehdytyksen myötä palvelupäällikkö voi myös tarvittaessa sijaistaa vuorokausihuoltajia esimerkiksi äkillisissä sairastapaustilanteissa.

Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömiä - me perehdytämme henkilön tehtävään, ja kollegat oat aina valmiita auttamaan ja tukemaan. Ajokortti C/D on etu. Palkkaus 2750-3500 € (+bonukset), riippuen henkilön kokemus- ja osaamistasosta.

Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Oletko sinä etsimämme uusi "all-rounderi"?
Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@all-rounders.fi ja liity rentoon ja rivakasti kehittyvään yrityksemme. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.