(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Sytytkö esimiestyöstä, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Etsimme Kouvolan palkkatiimiin energistä ja osaavaa palvelupäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitovapaan ajaksi 31.12.2022 asti.

Työtehtäväsi palvelupäällikkönä ovat vaihtelevia. Päiväsi koostuvat erilaisista henkilöstöön ja asiakaspalvelutyön johtamiseen liittyvistä tehtävistä sekä tiimisi toiminnan kehittämisestä. Varmistat, että tiimisi tiedostaa yhdessä sovitut tavoitteet ja yhdessä vastaatte siitä, että tavoitteet saavutetaan.

Tavoitteiden saavuttaminen, asiakastyytyväisyys, tiimityöskentelytaidot ja henkilöstön motivaatio ovat asioita, joita pidät tärkeänä.

Odotamme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää lupauksemme: ”Teen, mitä lupaan”, ”Osoitan, että välitän” ja ”Saan asioita aikaan”.

Näillä taidoilla onnistut

Tehtävässä katsotaan eduksi soveltuva koulutus, aikaisempi esimieskokemus, liiketoimintaosaaminen, taloushallinnon substanssiosaaminen ja hyvä yhteistyökyky.
Vastaat kokonaisvaltaisesti tiimin päivittäisen tekemisen sujumisesta ja ohjaamisesta kohti entistäkin parempia asiakaskokemuksia.

Työskentelet luontevasti ja tiiviisti tiimisi kanssa, sekä olet yhteistyökykyinen ja toisia innostava.

Sinulla on kyky arvioida, kehittää ja koordinoida tiimin ja toimiston toimintaa sekä itsenäisesti että yhdessä kollegojen kanssa.

Haluamme että viihdyt

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia.

Meillä on käytössä etätyömahdollisuus sekä joustava työaika, jotta saat oman arkesi rullaamaan mahdollisimman hyvin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virike-edulla sekä tarjoamalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Järjestämme myös mukaansatempaavia henkilöstöpäiviä.

Meillä on alan parhaat työvälineet ja mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Kiinnostuitko?

Palvelualuejohtaja Minna Pitkäranta kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Minnan tavoitat parhaiten numerosta 040-1846735

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.1.2021.
Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.