(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhteisöille kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Etsimme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Tilipalvelu Rantalaisen Rauman toimistolle.

Rantalaisella palvelupäällikkönä työtehtäviisi kuuluu vastata esimiesroolissa Rauman toimiston kirjanpitotiimistä sekä toimiston asiakkaista ja tuloksesta. Sinulla tulee olla kokemusta taloushallinnosta, asiakaspalvelusta, asiakkuuksien hoidosta ja tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi). Työ vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työ on kokoaikainen ja työllistyt Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen.

Rantalaisen palvelupäällikkönä osoitat palavaa halua ihmisiä ja heidän menestymistään kohtaan. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja positiivinen asenne sekä reipas ja rehti työskentelyote. Toivomme sinulta näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä sekä hyvää 'pelisilmää' tekemisessäsi. Palvelupäällikkönä menestymisessä auttaa kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Saat myös työsi tueksi johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta sekä hyvän tuen tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme myös hyvän ja vakaan työympäristön, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Rantalaisen prioriteetti on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 24.01.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Sini Suolahti, puh. 040 664 1447 tai sähköpostilla sini.suolahti@adecco.fi.