(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

Etsimme asiakkaallemme palvelupäällikköä tilitoimistoon Helsinkiin, osaksi asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä tiimiä.

Tehtävässäsi palvelupäällikkönä vastaat yrityksen kirjanpitäjien työn päivittäisestä johtamisesta tiimiäsi opastaen ja neuvoen. Johdat prosessia eli huolehdit siitä, että työt tulevat tehdyksi, tehtävät on tasapuolisesti jaettu ja jokaisella työntekijällä on töitä sopivasti. Huolehdit myös siitä, että asiakkaille tarjotaan heille luvatun tasoista palvelua. Tehtävässäsi tulet myös työskentelemään kiinteässä yhteistyössä yrityksen toimitusjohtajan kanssa, ja vähitellen sinulle siirtyy lisää vastuuta, kuten uusien asiakkaiden vastaanottamista ja sitouttamista yhtiöön. Lisäksi toimit aktiivisessa roolissa yrityksen toiminnan ja prosessien kehittäjänä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

- Vahvaa osaamista taloushallinnon tehtävistä ja ymmärrystä taloushallinnon kokonaisprosessista

- Alalle soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta

- Vankkaa järjestelmäosaamista, eduksi katsomme kokemuksen Proucountor-järjestelmän käytöstä

- Pätevyyttä toimia vastuullisessa roolissa ja taitoa pitää langat käsissäsi

- Erinomaisia organisointitaitoja ja kykyä ohjata tiimisi päivittäistä työntekoa

- Kunnianhimoa kehittyä ammatillisesti sekä halua osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen

- Sosiaalista ja ihmiskeskeistä asennetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja

- Kykyä kohdata erilaisia asiakkaita ja tarjota korkealaatuisia tilitoimistopalveluita sekä

- Rohkeutta solmia uusia asiakassuhteita päämäärätietoisesti

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Vakituisen ja kokoaikaisen työn osana ammattitaitoista ja työhön sitoutunutta taloushallinnon tiimiä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan. Työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme ja saat mahdollisuuden kehittyä urallasi monipuolisissa ja vastuullisissa palvelupäällikön tehtävissä. Toimistosi sijaitsee erinomaisella sijainnilla Helsingin keskustan tuntumassa, ja sinulla on myös joustava etätyöskentelymahdollisuus.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi valmis uusiin haasteisiin urapolullasi, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi tehtävään tämän hakuilmoituksen kautta. Muistathan liittää mukaan myös CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Käänny rohkeasti meidän puoleemme, mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tehtävään liittyen. WorkPower 360° tiimin HR Trainee Berit Alifrosti vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse berit.alifrosti@workpower.fi tai WhatsAppissa 044 745 5170.