(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Haemme palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Uusimaalle.

Palvelupäällikkönä vastaat toimialueesi lääkärikeskustoiminnan ja suunterveydenhuollon toiminnasta ja asiakaskokemuksesta sekä luot edellytyksiä kannattavalle liiketoiminnalle yhdessä palvelu- ja aluejohdon kanssa. Toimit alueen lääkärikeskusten ja suun terveydenhuollon palveluvastaavien lähiesimiehenä ja vastaat päivittäisten toimintojen koordinoinnista palveluvastaavien tukena. Vastuualueesi sisältää tehtäviä palvelutoiminnan, talouden, henkilöstöhallinnon, laadunvarmistuksen ja työhyvinvoinnin alalta.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:
-vankka kokemus esimiestyöstä
-laaja-alainen terveydenhuoltoalan osaaminen
-perehtyneisyys lääkärikeskustoimintaan ja suunterveydenhuoltoon
-sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
-oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja kehitysmyönteinen työote
-terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto

Meillä Pihlajalinnassa pääset aidosti vaikuttamaan työhösi ja konsernimme toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle modernit johtamisen työkalut, viihtyisän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin. Käytössäsi ovat konsernimme kattavat henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Hakuaikaa tehtävässä 17.1.2021 asti.