(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Toimintamme kasvaessa haemme nyt menestyvään joukkoomme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

henkilökohtaisen avun palveluun.

Tehtävässäsi vastaat Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaisen avun palvelun kokonaisvaltaisesta tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä esimiehen, kollegoiden ja tiimisi tuen avulla. Tehtävässä korostuu tiimiin vetämisen taito, sosiaali- ja terveyspalvelualan rakenteen sekä henkilökohtaisen avun palvelun monipuolinen tuntemus. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoamien palveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyys huomioon ottaen. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle.

Palvelupäällikkö toimii henkilökohtaisen avun palvelun hallinnon tiimin esimiehenä sekä vastaa oman alueen henkilökohtaisen avun palvelun operatiivisesta toiminnasta. Päivittäisissä tehtävissä johdat liiketoimintaosa-alueesi henkilöstöä aktiivisesti omalla esimerkilläsi ja osallistut koordinaattoreiden arjen työhön. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien palvelun laadun kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluvat toimintaprosessien varmistaminen sekä jalkauttaminen, palvelun kehittäminen sekä aktiivinen yhteydenpito julkisen ja yksityisen sektorin asiakasyksikköihin ja -organisaatioihin.

Sinulta odotamme:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (sosiaali- ja terveysalan tutkinto katsotaan eduksi)
- Vähintään kolmen vuoden työkokemusta esimiestyöstä
- Henkilökohtaisen avun palvelun laaja tuntemus
- Myyntiosaamista ja -henkisyyttä
- Vankkaa kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä laajojen ja moninaisten projektien läpiviemiseksi
- Soveltuvaa kokemusta yhteistyöstä tai työskentelystä mm. kuntasektorin eri tahojen kanssa
- Matkustusvalmiutta valtakunnallisesti

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme olla asiakkaidemme ensisijainen valinta sekä toimialan tunnustettu edelläkävijä. Asiakaslähtöinen työskentely on sinulle luontevaa ja pidät hyvää asiakaskokemusta tärkeänä. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme etkä pelkää laittaa käsiäsi saveen. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvä kyky itsesi johtamiseen. Olet vastuuntuntoinen ja luotettava. Kykenet priorisoimaan ja delegoimaan tehtäviä. Omaat hyvät tietotekniset taidot eikä Microsoft Office -työkalut ole sinulle vieraita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi. Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla.

Lisätietoa meistä löydät osoitteesta https://www.mehilainen.fi/kotipalvelu/vammaispalvelut-kotiin/henkilokohtainen-avustaja

Innostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 16.12.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelujohtaja Toni Haapamäki sähköpostilla toni.haapamaki@mehilainen.fi