(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Mahdollistamme valtionhallinnon työn sujumisen toimivien ja turvallisten palvelujen avulla. Valtorissa työskentelee 1400 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Valtorin asiakkaita ovat kaikki valtionhallinnon virastot ja laitokset. Asiakkaina voivat olla myös valtion liikelaitokset, muut julkisen hallinnon viranomaiset, julkisoikeudelliset laitokset, eduskunta ja valtion talousarvion ulkopuoliset rahastot ja julkista hallinto- tai palvelutehtävää hoitavat yritykset tai yhteisöt. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

 

Haemme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Valtorissa sinulla on näköalapaikka valtionhallintoon ja myös mahdollisuus työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden, ratkaisujen ja valtionhallinnon organisaatioiden parissa. Osana Valtorin palvelutuotantoa olet viemässä läpi todella merkittävää koko valtionhallintoon vaikuttavaa muutosta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaation, jossa autamme toisiamme menestymään. Meillä sinulla onkin mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Tehtävässä vastaat työasemapalvelun tuottamisesta Valtorin asiakkaille. Sinulla on valmiudet johtaa ja kehittää palvelusta vastaavaa tiimiä, palveluprosesseja sekä toimintatapoja. Kehittämisessä osaat ottaa huomioon muiden sidosryhmien ja asiakkaiden odotukset. Sinulla on myös osoitettavissa olevaa yhteistyötaitoa.

Palvelupäällikön ensisijaisiin tehtäviin kuuluvat palvelun palvelulupauksen mukainen tuottaminen, palvelutiimin operatiivinen johtaminen ja aktiivinen kehittäminen yhdessä Valtorin tuotekehityksen kanssa. Tehtävässä vastaat palvelulle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta, laadukkaasta palvelun tuottamisesta sekä palveluun liittyvien kehitystehtävien johtamisesta.

Hakijalta odotamme
• Palveluorganisaation johtamistaitoja sekä kokemusta
• Palveluihin liittyvää kehittämisosaamista
• ICT-palvelujen prosessien ja toimintatapojen hallintaa
• Työasemapalveluun liittyvää teknologiaosaamista
• Hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
• Dokumentointi- ja määrittelytaitoja
• Tehtävässä tarvittava, riittävä englannin kielen taito 
 

Luemme eduksesi
• Projektijohtamisosaamisen
• Prosessien kehitysosaamisen

Edut
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki.
Etätyö.

Palkkaus
Haettavan tehtävän palkkaus määräytyy Valtorin palkkausjärjestelmän vaativuustason 11 mukaisesti. Vaativuustason mukainen tehtäväkohtainen palkanosa on 4 151,57 eruoa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Muita tehtävään liittyviä tietoja
Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki tai Hämeenlinna, myös Valtorin muut toimipisteet ovat mahdollisia.  Tehtävän toivottu aloitus on 1.12. 2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen
Haethan tehtävää 26.10.2020 klo 16:15 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-902-2020).

Lisätietoja tehtävästä antaa
Marko Salonniemi
Ryhmäpäällikkö
Puhelin: 0295 504 280

Mikko Määttä
Yksikönpäällikkö
Puhelin: 0295 505 747