(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Valtiokonttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Hallitus suunnittelee uutta koronatilanteeseen liittyvää tukea yrityksille. Kesällä haettavana oli yritysten määräaikainen kustannustuki, jonka maksatuksen hoiti Valtiokonttori. Myös uuden tuen toimeenpanijaksi on kaavailtu Valtiokonttoria.

Kansalaispalvelut-toimialalle haetaan kolmea palvelupäällikköä johtamaan ryhmää Kustannustuki-yksikköön.

Palvelupäällikkönä vastaat noin 15 käsittelijän tai asiantuntijan tiimistä. Tehtävässä vastaat omasta ryhmästäsi, hallinnollisista toimista, yritysten kustannustukeen liittyvistä tehtävistä ja ryhmän substanssitoiminnasta.

Palvelupäällikkö osallistuu aktiivisesti kustannustuen palveluympäristön rakentamiseen, siten että palvelu on sujuvaa, tehokasta sekä asiakaspalvelun laatu erinomaista. Palvelupäällikkö vastaa ryhmänsä työtyytyväisyydestä, työhyvinvoinnista, tarkoituksenmukaisesta resurssoinnista sekä ryhmänsä osaamisen kehittämisestä.

Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Arvostamme hakijoiden innostusta tuottaa ja varmistaa korkealaatuista asiakaspalvelua sekä motivaatiota oppia nopeasti esimiestyön ja korvauskäsittelyn periaatteet.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavantyyppisistä esimiestehtävistä. Arvostamme lisäksi kokemusta korvauspalvelusta niin käytännön töistä kuin esimies- tai tiiminvetäjän roolissa hankittua kokemusta. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluosaamista ja -kokemusta.

Hyvät vuorovaikutus- ja projektityötaidot sekä nopea päätöksentekokyky tukevat tehtävässä menestymistä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   15.11.2020 Aloituspäivä sovitaan valitun henkilön kanssa, toivomme valitun henkilön pystyvän aloittaa nopeasti.

Määräaikainen, päättyy:   30.6.2021 Hankkeeseen liittyvä tehtävä

Tehtävän lopullinen kesto määräytyy hankkeen tarpeiden mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   28.10.2020 16:15

ID:   28-1003-2020

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Valtiokonttorin kirjaamo
Sörnäisten rantatie 13, PL 14
00054 Valtiokonttori

Voit liittää halutessasi CV:n hakemukselle.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Valtiokonttorissa palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen mukaan. Tehtävä sijoittuu palkkaryhmään 8-9, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3801,08-4070,28 euroa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja tehtävästä

Mari Selviranta

+358 295 502 015

Toimipiste

Valtiokonttori, Helsingin toimipiste
Sörnäisten rantatie 13
00054 Valtiokonttori

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään 4kk. Tehtävään valittavalta henkilöltä teetetään työn luonteen vuoksi luottotarkistus.

http://www.valtiokonttori.fi