(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Silmäasema ja Medilaser

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Haemme nyt: 

Palvelupäällikköä

vastaamaan Turun Silmäaseman Silmäsairaalasta sekä Espoon, Lahden ja Porin Medilasereista
 
Palvelupäällikkönä vastaat alueellasi sijaitsevien silmäsairaaloiden toiminnasta kokonaisuutena. Toimit sairaalahenkilöstön lähiesimiehenä ja vastaat sairaaloiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta suunnitelmien mukaisesti yhdessä sairaaloiden nimettyjen vastuuhenkilöiden kanssa. Kannat osaltasi tulosvastuun sairaaloidesi henkilöstön ja hankintojen osalta ja raportoit toiminnastasi säännöllisesti operatiiviselle johtajalle. 

 
Sairaalahenkilöstön esimiehenä kannustat tiimiäsi omalla innostuneella esimerkilläsi huipputuloksiin. Tehtäviisi kuuluu huolehtia siitä, että silmäsairaaloiden arki on sujuvaa, henkilöstösi osaavaa ja työpaikalla on hyvä yhteishenki. Oman henkilöstösi valmentamisen lisäksi osallistut myös asiakas- ja yhteistyölääkärisuhteiden hoitamiseen. Teet kliinistä työtä tiimisi yhtenä jäsenenä osallistuen myös itse aktiivisesti mm. leikkauksiin ja muuhun sairaala-arjen asiakastyöhön. Olet valmis oppimaan uutta ja olet oma-aloitteinen, energinen ja innostava, joka pitkäjänteisesti ja joustavasti luotsaa yksikköään ja tiimiään kohti uusia tuloksia.  

 
Menestyäksesi tehtävässä Sinulla tulee olla terveydenhoitoalan korkeakoulututkinto (AMK) sekä kokemusta optikon tai sairaanhoitajan työstä. Pidämme tärkeänä aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja arvostamme kokemusta silmäkirurgisesta toiminnasta. Edellytämme päälliköiltämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia tiimissä rakentavalla tavalla. Sinulla tulee olla kyky hallita yhtä aikaa useissa eri vaiheissa olevia asioita ja viedä ne järjestelmällisesti päätökseen. Eduksi katsomme myös organisointikyvyn, muutosmyönteisyyden ja tulosvastuullisen ajattelutavan. Työ sisältää säännöllistä matkustamista työskentelyalueella, jonka vuoksi ajokortti katsotaan eduksi.  

 
Tarjoamme Sinulle työpaikaksesi kasvavan ja kehittyvän terveyspalveluiden ja myynnin organisaation, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan alan huipputaitajien tiimissä! 

 
Vastaat Turun, Espoon, Lahden ja Porin klinikoista. Työ painottuu Turkuun ja Espooseen. 

 
Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Aloitus sopimuksen mukaan. 

 
Lisätietoja tehtävistä antaa Medilaser- ja Silmäaseman silmäsairaaloiden operatiivinen johtaja Tiina Kantelinen sähköpostitse tiina.kantelinen@silmaasema.fi tai puhelimitse arkisin 040 545 1626. 

 

Jos koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi 25.10.2020 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme. Toimi nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme savuton työpaikka.