(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme nyt vauhdilla kasvavalle teknologia-alan asiakkaallemme kokenutta Palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.


Mistä on kyse?

Asiakkaamme on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, integraatioiden sekä ecom- ja dataratkaisujen kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. 

Palvelupäällikkönä tulet vastaamaan uudesta jatkuvien palveluiden DevOps tiimistä, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä olemassa olevien prosessien ja toimintamallien kehityksestä. Vastuullasi on muutos- ja kehitystöiden priorisoiminen sekä koordinoiminen. Lisäksi työvuorosuunnittelu (varallaolo), asiakasraportointi ja laskutus kuuluvat työpöydällesi. Kyseessä on uusi kasvava tiimi, jossa pääset luomaan ja kehittämään uutta sekä toimimaan sparraavana tukena tiimiläisillesi.

Näillä teet meihin vaikutuksen:

Toivoisimme sinulta aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksen projektien parista. Sinulla on näkemystä ja visiota luoda menestyviä asiakassuhteita sekä toimivia prosesseja jatkuvan palvelun tuottamiseen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Kokemus erilaisista ketteristä menetelmistä esim. Scrum, Kanban ja DevOps on sinulle suureksi eduksi. Arvostamme myös ymmärrystä seuraavista teknologioista: PHP, TypeScript (NodeJS), Python, Java tai Kotlin sekä kokemusta pilvipohjaisten teknologioiden parista. 

Miksi asiakkaallemme töihin? 

Asiakkaamme on moderni kotimainen kasvuyritys, joka toimii ketterästi ilman hierarkiaa ja turhaa byrokratiaa. Yrityksessä panostetaan työtekijöiden tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin, joka näkyy henkilöstön pysyvyydessä sekä kannustavassa että positiivisessa työilmapiirissä. Yritys on panostanut moniin työntekijää hyödyttäviin etuihin kuten mm, työergonomiaan, moderneihin työvälineisiin ja kattavaan työterveyshuoltoon sekä henkilöstön kehittämiseen. Yritys on ulkopuolisista tahoista riippumaton, taloudellisesti hyvin vakaa, kasvava sekä alallaan arvostettu toimija. Viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sigrid tai Annastiina Poolia IT:stä kertoo sinulle mielellään lisää: sigrid@poolia.fi, puh. 020 7290 839 tai annastiina@poolia.fi, puh. 020 7290 835.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakuohjeiden mukaisesti.

Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen suhteen. 

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter