Palvelupäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut iäkkäistä ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan?
Oletko innostunut ikääntyneiden palveluiden kehittämisestä ja johtamisen uudistumisesta?
Oletko rohkea, ihmislähtöinen muutosjohtaja ja kaipaat uusia haasteita työhösi?

Tässä sinulle unelmien työpaikka!

Myllypuron seniorikeskukseen haetaan vakituiseen työsuhteeseen PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 1.12.2020 alkaen.

Myllypuron seniorikeskuksessa asuu 115 asukasta. Lisäksi seniorikeskukseen kuuluu 21-paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö, päivätoimintayksikkö sekä palvelukeskus, joka tarjoaa toimintaa eläkeläisille ja työttömille. Itäkeskuksen palvelutalo kuuluu alayksikkönä Myllypuron seniorikeskukseen. Henkilöstöä on yhteensä 207 vakanssia. Myllypuron seniorikeskuksen kiinteistö, osoitteessa Myllymatkantie 4, on täydellisessä peruskorjauksessa. Toiminta on väistötiloissa Herttoniemen sairaalarakennuksessa syyskuuhun 2021 saakka. Muuton yhteydessä toiminta muuttuu tehostetuksi palveluasumiseksi.

Meille on tärkeää ihmislähtöinen toiminta, osallisuus ja yhteisöllisyys. Uskomme, että hyvinvoiva, osaava ja sisäisesti motivoitunut henkilöstö tuottaa erinomaisen asiakaskokemuksen.

Etsimme ihmislähtöistä, rohkeaa ja tavoitteellista palvelupäällikköä, joka hyödyntää Lean -menetelmiä, tiedolla johtamista sekä valmennettavaa johtamisotetta työyhteisöjen itse- ja yhteisöohjautuvuuden kehittämisen tukena. Yhdessä kehittäminen ja johtaminen on meille tärkeää.

Palvelupäällikkönä visioit ja koordinoit toiminnan sisällön kehittämistä. Toiminnan laadun arviointi ja omavalvonta sekä näyttöön perustuvan toiminnan vahvistaminen on tärkeä osa työtäsi. Työsi sisältää henkilöstöjohtamista sekä henkilöstön osaamisen ja oppimisen johtamista. Koordinoit opiskelija-asioita, toimit yhteyshenkilönä tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä verkostoissa. Palvelupäällikkö on Myllypuron seniorikeskuksen ja Itäkeskuksen palvelutalon johtajan läheinen työpari ja kuuluu Idän palvelualueen johtoryhmään. Palvelupäällikkö toimii esihenkilöiden esihenkilönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kokeneen ja pysyvän esihenkilötiimin, osaavan henkilöstön sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Käytössäsi on Helsingin kaupungin henkilöstöetuudet.

Arvostamme esimieskokemusta, kokemusta tehostetusta palveluasumisesta ja sekä Lean osaamista. Edellytämme näyttöä tuloksellisesta ja vaikuttavasta toiminnasta.

Kelpoisuusehdot:
Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016)

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Ryhmähaastattelu pidetään to 1.10. klo 15-16 osoitteessa Kettutie 8 I (Herttoniemen sairaalarakennus). Ryhmähaastattelusta kutsutaan henkilöitä yksilöhaastatteluun, jotka pidetään 6.10. ja 7.10. iltapäivällä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mari Sairanen, johtaja puh 09 310 75700 parhaiten tavoitettavissa klo 8.15-9.00 ja klo 16 -16.30. Maritta Haavisto, idän palvelualueen johtaja vs. puh 09 310 44450 tavoitettavissa klo 16-16.30.

Lisätietoa

https://www.facebook.com/seniorikeskusmyllypuro

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384133
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki