(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme nyt dynaamiseen ja menestyvään joukkoomme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Espoon kotihoidon yksiköistä.

Tehtävässäsi vastaat kotihoidon kokonaisvaltaisesta tuottamisesta ja kehittämisestä Espoon alueella. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat aina vuorosuunnittelusta laadukkaan asiakaskokemuksen turvaamiseen.

Palvelupäällikkö toimii hoitajien lähiesimiehenä, joka osallistuu vuorosuunnitteluun sekä ohjaa hoitajien työskentelyä. Olet aktiivinen ja asiakkaan palvelulupauksen täyttyminen on Sinulle kunnia-asia. Työssäsi innostat hoitajia työskentelemään asiakkaan parhaaksi. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi, palvelun kehittäminen sekä laadukkaan kotihoidon turvaaminen

Sinulta odotamme:
- Sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa
- Vähintään kahden vuoden työkokemusta hallinnollisista tehtävistä
- Kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä laajojen ja moninaisten projektien läpiviemiseksi
- Kokemusta yhteistyöstä tai työskentelystä kuntasektorin eri tahojen kanssa

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi.

Jos tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.9.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Hanna Hutka
p. 040 502 4417 10.9 klo. 13:00-15:00 ja 15.9 klo. 13:00-15:00
hanna.hutka@mehilainen.fi