Palvelupäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja.  Pysyäksemme ykkösenä haluamme rekrytoida joukkoomme alan parhaita ammattilaisia, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 80 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€.

 

Haemme palvelupäällikköä vastaamaan Rovaniemen yksikön toiminnasta!

Haemme Sinua, organisointikykyistä ja esimiestyössä kokenutta ammattilaista. Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Saat vastuullesi Rovaniemen yksikkömme päivittäisen toiminnan organisoinnin ja vetovastuun.  Rovaniemen yksikössä toimii 11 turvallisuusalan ammattilaisesta, joiden kanssa muodostatte tiiviin työryhmän.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä sekä palvelutuotannosta ja ohjaat luontaisesti tiimien toimintaa. Olet tuloshakuinen, järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, omaat vahvan palveluasenteen sekä luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Nautit valmentavasta esimiestyöstä ja pyrit toiminnassasi jatkuvaan parantamiseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.  Lisäksi sinua kuvaavat sanat asiakaspalvelulähtöinen ja aikaansaava, ja tartut ennakkoluulottomasti vaativampiinkin haasteisiin päämäärätietoisesti pyrkien kohti ratkaisua.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla useamman vuoden työkokemus esimiestehtävistä ja hyvä paineensieto- ja priorisointikyky.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden ja / tai ICT-alan tehtävistä. Myös kiinteistötoimialan tuntemus merkitään plussaksi. Lisäksi katsomme eduksesi englannin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii ammattilaisten joukko. Annamme sinulle vahvan tuen oman ammattiosaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 välillä liiketoimintajohtaja Tuomas Pitkänen ja aluejohtaja Ismo Ollikainen.

Tuomas Pitkänen, +358401804320, tuomas.pitkanen@certego.fi

Ismo Ollikainen, +358505709977, ismo.ollikainen@certego.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot