(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme Siivous- ja monipalvelut -yksikköömme ammattitaitoista ja aikaansaavaa PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan siivous- ja ravintolapalveluiden tuottamisesta kannattavasti, sujuvasti ja asiakassopimusten mukaisesti julkisen sektorin kohteessamme Oulussa Kiimingin alueella.


ISS Siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky.


Palvelupäällikkönä vastaat asiakkuuden ISS kokonaispalveluratkaisun johtamisesta ja kehittämisestä. Keskeinen osa työtäsi on tuloksellisen toiminnan suunnittelu ja päivittäinen johtaminen. Rooli on tulosvastuullinen ja raportoit aluepäällikölle. Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle asiakaslähtöisesti operoivalle ISS tiimillesi, johon kuuluu lisäksesi 45 eri alojen ammattilaista.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla erinomaiset henkilöstöjohtamisen taidot, osaat tehdä päätöksiä sekä motivoida ja innostaa tiimiäsi taitavasti. Olet aktiivinen, verkostoidut tehokkaasti, esiinnyt eri tilanteissa edustavasti ja luontevasti. Omaat vahvan halun sekä kehittää että kehittyä. Olet päämäärätietoinen asiakassuhteiden edistäjä ja ylläpitäjä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa vastaten palvelulupauksemme toteutumisesta. Koordinoit myös tuotannon sujuvuutta ja laatua sekä huolehdit työsuojelusta. Olet asioiden taitava junailija ja nautit itsenäisestä ja tulosvastuullisesta työroolistasi.


Odotamme sinulta useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä, vahvaa näyttöä palvelujen tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa. Sinulla on siivoustekniikan, suurtalousesimiehen, restonomin tai muu työnjohdollinen tehtävään soveltuva tutkinto sekä vankkaa kokemusta siivoustyön johtamisesta. Omaat mielenkiinnon johtaa kokonaispalveluita. Kokemus ruokailupalveluista lasketaan tehtävässä eduksi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja alan yleisimmät järjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö, Riikka Rusanen 050 575 2489.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille tärkeää, joten tarjoamme sinulle myös mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi.

Oletko hakemamme henkilö? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 20.9.2020. Liitä mielellään hakemukseesi mukaan myös CV.