(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle, Metsä Fibren Vilppulan sahalle ja Mäntän Energian voimalaitokselle yhteistä

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tehtaiden kokonaisvaltaisesta kiinteistöylläpidosta.

Millainen työ Sinua odottaa?

Palvelupäällikkönä vastaat rakennusten kunnossapidosta ja rakennusprojektien johtamisesta sekä niihin liittyvistä ulkopuolisista palveluhankinnoista ja -laadusta Vastuullesi kuuluu koko tehdasalueet aina maa-alueista rakennusten turvallisuusteknologiaan ja infraan. Teet aktiivista yhteistyötä tuotanto-organisaation ja palveluyritysten kanssa sekä vastaat toiminnan, turvallisuuden ja laadun jatkuvasta kehittämisestä kustannustehokkuus huomioiden. Vastaat myös dokumentoinnista, palvelubudjetoinnista sekä raportoinnista.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on monipuolista kokemusta rakennusprojektien ja kiinteistöpalveluiden johtamisesta, sekä tehtävään soveltuva, esimerkiksi rakennusinsinöörin koulutus. Arvostamme kokemusta teollisuuden rakennushankkeiden projekteista ja hankkeisiin liittyvien työturvallisuuskoordinaattorin tehtävien hoitamisesta. Katsomme myös eduksi hyvän englannin kielen taidon.   

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsä Groupin Real Estate Manager Timo Kankaanranta p. 040 183 0710.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 11.10.2020 saakka.

Menestystä hakuun!