(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Tule mukaan Omnian Elinvoima- ja työllisyyspalveluihimme palvelupäälliköksi vastaamaan työllistymistä edistävien palveluiden toteuttamisesta osaamisen kehittämisen keinoin. Yksikkömme vastaa työllisyyttä, alueen elinvoimaa sekä osallisuutta ja maahanmuuttoa edistävistä palveluista. Nyt haemme joukkoomme osaajaa kehittämään työllistämistä edistäviä palveluita ajalle 1.9.2020 - 31.7.2022.

Koordinoit Espoon kaupungin työllisyyden kuntakokeilua tukevien Omnian työllistämispalveluiden suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tavoitteena on luoda vakiintuva toimintamalli. Toimintaa valmistellaan syksyllä 2020 ja asiakastyö käynnistyy tammikuussa 2021.

Palvelupäällikkönä vastaat vastuualueesi tulostavoitteiden saavuttamisesta, palveluiden ja prosessien kehittämisestä, verkostomaisen toiminnan koordinoinnista ja johtamisesta. Toimit oman vastuualueesi esimiehenä ja kuulut Elinvoima- ja työllisyyspalveluyksikön esimiesryhmään. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaikkien Omnian palveluiden sekä Espoon kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa.

Tunnet hyvin heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllisyyttä ja osaamista edistävät palvelut, ja sinulla on kattava yhteistyöverkosto osallisuuden ja hyvinvoinnin toimijoista. Sinulla on laaja-alaista näkemystä kohderyhmän palveluiden tuotekehittämisestä. Toiminta perustuu asiakkaiden tarpeisiin ja osaamiseen sekä työmarkkinatilanteisiin. Tunnet asiakkaan toimeentuloon liittyvät kysymykset ja työllistymistä edistävät palvelut. Tunnet myös ammatillisen koulutuksen toiminnan ja rahoitusjärjestelmän.

Palvelupäällikkönä olet innostava esimies, joka saa eri organisaatioiden työntekijät pelaamaan samaan maaliin. Olet tiimipelaaja ja sinulla on näyttöä uusien toimintojen käynnistämisestä ja läpiviennistä. Toimintasi on tavoite- ja tuloshakuista, sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet luotsaamaan joukkojasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on esimieskokemusta, pedagogista osaamista sekä osaamista palvelukehityksestä ja tuotteistamisesta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimieskokemusta, kokemusta muutosten ja verkostojen johtamisesta sekä näyttöä tuloksellisesta ja vaikuttavasta toiminnasta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallista työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu p. 050 348 6544

http://www.omnia.fi