(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Me Digialla toimitamme asiakkaillemme laajoja digitaalisia palvelukokonaisuuksia, jotka ovat usein asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä. Niinpä palveluiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Digian toimittamat ratkaisut ovat usein myös asiakkaan liiketoiminnan kehityksen mahdollistajia, jonka myötä palveluiden kehittäminen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on jatkuvaa. Sujuva palvelutuotanto ja palveluiden jatkuva kehitys mahdollistetaan laadukkaalla palvelunhallinnalla.

Haemme nyt joukkoomme Helsinkiin kokenutta 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtävässä vastaat nimetyn työeläke- ja vakuutustoimialalla toimivan asiakkuuden palvelunhallinnasta ja sen aktiivisesta kehittämisestä. Tiedät tarkkaan missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Huolehdit, että asiakas saa laadukkaita palveluita ja vastaat myös taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä. Työskentelet asiakasrajapinnassa ja yhdessä ammattitaitoisen asiantuntijatiimin kanssa. 

Tehtävä sopii hyvin henkilölle, joka on palveluhallinnan ammattilainen ja jolla on kokemusta integraatiopalveluista sekä monitoimittajaympäristössä toimimisesta. Työssä tarvitsee sopivan sekoituksen teknistä, konsultatiivista ja myynnillistä otetta sekä kokemusta ja näkemyksellisyyttä ITIL-viitekehyksen soveltamisesta käytäntöön. 

Odotamme sinulta aktiivista työasennetta ja toivomme, että olet kädet savessa tekijä, joka ei vain tuudittaudu katsomaan aikatauluja ja numeroita, vaan haastaa ja ottaa asiakseen selvittää, mitä asiakas oikeasti tarkoittaa ja tarvitsee liiketoiminnassaan menestymiseen. Näiden lisäksi vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, järjestelmällisyys ja määrätietoisuus korostuvat päivittäisessä työssä. Olet uskottava viestijä niin suullisesti kuin kirjoitettunakin suomeksi ja englanniksi.

Eduksi katsomme osaamisen työeläke- ja vakuutusalalta, asiakkuudenhallinnan ja ohjelmistokehityksen prosessien hallitsemisesta ja SAFe viitekehyksessä toimimisesta.

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi tai syventää osaamistasi toivomaasi suuntaan. Pääset mukaan tiiviiseen osaajaporukkaan ja työskentelemään monipuolisten ratkaisujen ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen toimialan parissa. Meille Digialaisille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golfoikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden sekä paljon muuta, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Hakuaika päättyy 10.7.2020 mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Jaana Mariniin. Saat Jaanan kiinni numerosta 050 4488007 keskiviikkona 1.7 klo 14-15 ja perjantaina 3.7 klo 9-11 tai sähköpostitse jaana.marin@digia.com