(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Haemme nyt 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen pääkaupunkiseudun toimitiloista vastaavaan asiakkuustiimiin Helsingin ydinkeskustaan. Toimit kokopäiväisesti asiakkaamme kohteiden parissa. Tiimissä työskentelee kolme kiinteistöpäällikköä, kolme palvelupäällikköä sekä asiakkuuspäällikkö, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on varmistaa tiloihin, olosuhteisiin sekä palveluihin liittyvän asiakastyytyväisyyden korkea taso. Tehtävässäsi olet merkittävässä roolissa osallisena Ilmarisen kiinteistösijoitustoimintaan. Teet työtäsi tiiviissä yhteistyössä ja ratkaisuhakuisesti Ilmarisen kiinteistösijoitustoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa. Tehtävässä on keskeistä toimia sovittujen ja määriteltyjen toimintatapojen ja ohjeiden mukaisesti. 
  

Tehtävääsi kuuluu muun muassa:

•    vastuu nimettyjen kiinteistöjen ylläpitopalveluiden johtamisesta tiimin kanssa
•    ylläpitopalveluiden laadun tiivis seuranta ja auditointi
•    tilojen vuokraukseen ja markkinointiin liittyvien toimenpiteiden tukeminen
•    järjestelmien ylläpito
•    ostolaskujen käsittely
•    käyttäjäpalautteiden vastaanottaminen ja toimenpiteisiin ryhtyminen. 

Lisäksi toimit tiiviisti, aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti kiinteistön käyttäjien suuntaan sekä teet tiivistä yhteistyötä kiinteistön omistajan suuntaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinteistö- tai rakennusalan koulutusta sekä monipuolista, vähintään kolmen vuoden kokemusta kiinteistöalan työtehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta kiinteistön ylläpitopalvelualan, taloteknisten järjestelmien sekä liikehuonevuokralain tuntemusta. Sinulla on kokemusta kiinteistöalan ohjelmistojen käytöstä (GM, Fim-X, Scudo, Optimize jne.). Olet paineensietokykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen, ja sinulla on järjestelmällinen ote työhösi – myös kiireessä. Osaat toimia tiimin osana ja tarvittaessa kommunikoida sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvokiinteistöjen ja kiinteistösijoitustoiminnan parissa Pohjoismaiden suurimman alan toimijan palveluksessa sekä osaamistasi vastaavan palkan ja työsuhde-edut. Työssäsi ja urallasi sinua auttavat menestymään hyvin resursoitu vahva tiimi, taustaorganisaatiomme tuki sekä jatkokoulutusmahdollisuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 30.6 asti sekä 21.7 alkaen Teemu Häkkinen, puh.040 575 3174.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 30.7.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.