(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Silmäasema Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme Silmäaseman Pohjois- ja Itä-Suomen alueille kahta

 

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

  • Kuopion, Joensuun, Lappeenrannan ja Kouvolan silmäsairaalat / vakituinen
  • Rovaniemen ja Oulun silmäsairaalat / määräaikainen sijaisuus syksyyn 2021 saakka

 

Palvelupäällikkönä vastaat alueellasi sijaitsevien silmäsairaaloiden toiminnasta kokonaisuutena. Toimit sairaalahenkilöstön esimiehenä ja vastaat sairaaloiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta suunnitelmien mukaisesti. Kannat osaltasi tulosvastuun sairaaloidesi henkilöstön ja hankintojen osalta ja raportoit toiminnastasi säännöllisesti operatiiviselle johtajalle.

 

Sairaalahenkilöstön esimiehenä kannustat tiimiäsi omalla innostuneella esimerkilläsi huipputuloksiin. Tehtäviisi kuuluu huolehtia siitä, että silmäsairaaloiden arki on sujuvaa, henkilöstösi osaavaa ja työpaikalla on hyvä yhteishenki. Oman henkilöstösi valmentamisen lisäksi osallistut myös asiakas- ja yhteistyölääkärisuhteiden hoitamiseen. Teet kliinistä työtä tiimisi yhtenä jäsenenä osallistuen myös itse aktiivisesti mm. leikkauksiin ja muuhun sairaala-arjen asiakastyöhön. Olet valmis oppimaan uutta ja olet oma-aloitteinen, energinen ja innostava, joka pitkäjänteisesti ja joustavasti luotsaa yksikköään ja tiimiään kohti uusia tuloksia.

 

Tarjoamme Sinulle työpaikaksesi kasvavan ja kehittyvän terveyspalveluiden ja myynnin organisaation, hyvät työsuhde-edut sekä työpaikan alan huipputaitajien tiimissä!

 

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja täytä hakemus osoitteessa http://www.silmaasema.fi/rekrytointi viimeistään 7.7.2020