(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Tule tekemään merkityksellistä, arvoperustaista työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Olemme tunnettu ja luotettu kumppani kansainvälisellä järjestökentällä. Tarjoamme innostavan ja yhteisöllisen ympäristön modernissa ja viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Etsimme nyt joukkoomme palvelupäällikköä, jonka vastuulla ovat yksityisasiakkaat

Suomen Lähetysseuran seurakuntayhteyksien ja varainhankinnan osastolle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Palvelupäällikkö toimii yksityisasiakkaisiin kohdentuvan varainhankinnan suunnittelijana ja koordinoijana. Sinulla on monipuolista osaamista yksityisvarainhankinnasta sekä asiakaspolkujen kehittämisestä. Olet idearikas ja innovatiivinen ja sinulla on vahva näkemys yksityislahjoittamisen kehittämisestä. Työskentelet osana palvelupäälliköiden tiimiä ja vastaat yhdessä muiden palvelupäälliköiden kanssa Suomen Lähetysseuran varainhankinnan kehittämisestä.

Edellytämme:

  • ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja vahvaa työkokemusta
  • monipuolista kokemusta yksityisvarainhankinnasta
  • hyviä esiintymistaitoja ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua monenlaisten toimijoiden kanssa. 

Katsomme eduksi:  

  • osaamisen ja kokemuksen myynnissä ja markkinoinnissa
  • osaamisen sähköisen varainhankinnan kehittämisessä
  • ymmärryksen järjestötoiminnasta ja kansainvälisestä avustustyöstä
  • vahvan halun olla kehittämässä kirkollisen järjestön uudella ja innovatiivisella tavalla.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi su 3.5.2020 sähköisen haun kautta osoitteessa https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinnan päällikkö Hanna Hokka ti 7.4 klo 10-12 ja ti 14.4. klo 13-15 (p. 040 6871013, s-posti hanna.hokka@suomenlahetysseura.fi).