(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Etsimme palvelupäällikköä Tilipalvelu Rantalaiselle Euran ja Huittisten toimipisteelle. Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhteisöille kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Rantalaisella palvelupäällikkönä työtehtäviisi kuuluu vastata esimiesroolissa omasta yhdeksän ammattilaisen tiimistäsi, sen tuloksesta ja asiakkaista. Sinulla tulee olla kokemusta taloushallinnosta, asiakaspalvelusta, asiakkuuksien hoidosta ja tehtävään soveltuva koulutus (esim tradenomi). Työ vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Toivomme sinulta näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä, sinulla on reipas ja rehti työskentelyote ja esimiestyössäsi käytät hyvää pelisilmää. Kykenet myös ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä. Rantalaisen palvelupäällikön tulee osoittaa palavaa halua ihmisiä ja heidän menestymistään kohtaan ja hänellä pitää olla erinomaiset yhteistyötaidot sekä oikea asenne.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Saat myös työsi tueksi johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta sekä hyvän tuen tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme myös hyvän ja vakaan työympäristön, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Rantalaisen prioriteetti on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 5.4.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Suolahti, p. 040-664 1447, sini.suolahti@adecco.fi.