(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

PALVELUPÄÄLLIKKÖ AVOPALVELUT VAASA, FAMILAR OY

Haemme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan Vaasan tiimiä.

Palvelupäällikön tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti tarjoamistamme palveluista sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittämisestä. Meillä Familarissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - koko henkilöstö palvelupäällikköä myöten rakentaa lasten ja perheiden parempaa huomista yhdessä.

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta sosiaalihuollon ja lastensuojelun palveluista sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja, sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen osaamista.

Palvelupäällikkönä toimit osana moniammatillista työryhmää yhteistyössä lapsen, vanhempien ja muun verkoston kanssa.

Tarjoamme:
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet ja säännölliset työnohjaukset
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- liikunta- ja kulttuurietu, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Aluejohtaja Toni Torikka 050-317 2790, toni.torikka@familar.fi