(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Sinä sosiaalialan ammattilainen, oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan uutta perustettavaa avopalveluyksikköämme Kokkolassa?

Haemme palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen johtamaan Familarin Kokkolan yksikköä laadukkaasti eteenpäin.

Palvelupäällikön tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti tarjoamistamme palveluista sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittämisestä. Meillä Familarissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - koko henkilöstö palvelupäällikköä myöten rakentaa lasten ja perheiden parempaa huomista yhdessä, kädet savessa!

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Alkuvaiheessa työskentelyyn kuuluu myös toiminnan käynnistäminen ja siihen liittyvät järjestelyt. Pääset yhdessä aluejohtajan kanssa rekrytoimaan työntekijöitä tiimiisi. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta lastensuojelulain tai sosiaalilain mukaisista palveluista sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä. Kokkola on kaksikielistä aluetta, joten hakijalta toivotaan myös Ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshaluinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Innostuitko? Odotamme yhteydenottoasi viimeistään 13.4 mennessä.

Aluejohtaja Petri Huhtala, 044-0483019