(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Etsimme palvelupäällikköä Teollisuuden työttömyyskassaan Hakaniemen toimistolle. Mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, vähintään muutaman vuoden verran relevanttia työkokemusta ja olet kiinnostunut asioiden kehittämisestä vastuullisessa tehtävässä, tämä tehtävä voi olla sinua varten! Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytoinnissa nopeasti.
KUVAUS
Palvelupäällikkönä vastuualueellesi kuuluvat jäsenten palvelu- ja viestintätoiminnot sekä sisäinen valvonta ja tilastointi. Toimit lisäksi esimiehenä osalle etuuskäsittelijöistä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Tarjoamme


* mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän
* kilpailukykyiset työsuhde-edut
* mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä organisaation toimintaa ja palveluja

TYÖNKUVA

* Jäsenten palvelu- ja viestintätoiminnoista vastaaminen
* Kassan valvonnan johtaminen, toimeenpano ja seuranta
* Etuuskäsittelijöiden esimiesvastuu
* Tilastointi ja sen kehittäminen


Tehtäväkokonaisuus tarkentuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi oikeustieteet). Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään muutaman vuoden relevanttia työkokemusta sekä sujuvia viestintätaitoja erityisesti suomeksi. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä paineensietokyky, erinomaiset vuorovaikutustaidot, halua kehittää asioita sekä toimia ratkaisukeskeisesti. Toivomme myös, että sitoudut tehtävään sekä kykenet työskentelemään joustavasti.

Lisäksi toivomme hakijalta:


* Sosiaalietuuslainsäädännön tuntemusta
* Kokemusta hankkeiden ja prosessien johtamisesta
* Kokemusta esimiestyöstä


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on hyvät viestintätaidot myös englanniksi ja ruotsiksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Hakaniemi


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Teollisuuden työttömyyskassaan kuuluu noin 140 000 jäsentä. Työttömyyskassa hoitaa lakisääteistä tehtävää maksamalla jäsenilleen työttömyys- ja vuorotteluvapaa-ajan etuuksia. Vuonna 2019 etuuksia maksettiin yhteensä 169,5 miljoonaa euroa. Työttömyyskassalla on henkilöstöä keskustoimistolla Helsingissä ja eri puolilla Suomea sijaitsevissa 11 palvelupisteessä. Yhteensä henkilöstöä on noin 90.