(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
OMNIA

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Omnia hakee palvelupäällikköä oppilaitoksen opiskelijahallintoon.

Palvelupäällikkö vastaa opiskelijahallinnon toimeenpanon tavoitteista, assistenttityön johtamisesta ja toimintamallien kehittämisestä. Palvelupäällikkö edistää asiakaslähtöistä ja sujuvaa tekemistä sekä varmistaa tuloksellisen toiminnan vastuualueellaan.

Palvelupäällikön tehtävä koostuu opiskelijahallinnon arjen ja sisällön johtamisesta (mm. opiskelija- ja opintotiedot, dokumentointi, raportointi, todistukset). Lisäksi hän toimii Omnian assistenttitiimin lähiesimiehenä ja johtaa työyhteisöä. Tehtävässä korostuu kehittävä työnote. Palvelupäällikkö edistää johtamis- ja organisaatiokulttuuria esimerkillään, kehittää opiskelijahallinnon kokonaisuutta ja Omnian assistenttityötä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
Lisäksi edellytämme valmiutta työyhteisön toimintakulttuurin kehittämiseen.

Odotamme palvelupäälliköltä osaamista operatiivisen toiminnan tavoitteellisesta johtamisesta ja kehittämisestä, vahvaa substanssituntemusta ja -osaamista ammatillisen koulutuksen lainsäädännöstä sekä opiskelijahallinnon prosesseista. Lisäksi odotamme osaamista rakentaa tarvittavia yhteistyörakenteita sekä toimia erilaisissa verkostoissa ja sidosryhmissä.

Eduksi katsotaan lukion ja aikuisten perusopetuksen opintohallinnon osaaminen sekä valmentavan esimiestyön osaaminen.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

 

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN