(Poistunut julkaisusta)

Palvelupäällikkö
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on kiertotalouden edelläkävijä. Dynaamiseen joukkoomme etsimme nyt  
Palvelupäällikköä asiakaspalveluyksikköön 
vastaamaan perustettavasta Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Palvelukeskuksen toiminnasta.  

Palvelukeskus vastaa kuljetuspalveluiden sujuvuudesta, kuljetuspalveluiden myynnistä sekä Kierrätyskeskuksen asiakkaiden laadukkaasta palvelusta digitaalisissa kanavissa sekä puhelinpalvelussa. Tiimiin kuuluu noin 30 henkilöä asiakaspalvelun eri rooleissa.  

Palvelupäällikkönä johdat yksikköäsi Kierrätyskeskuksen tavoitteiden, arvojen ja strategian mukaisesti. Vastaat asetettuihin tavoitteisiin pääsemisestä, toimintojen kehittämisestä sekä henkilöjohtamisesta toimipisteessäsi. Raportoit talous- ja tuotantojohtajalle. Toimit läheisesti yhteistyössä myös organisaatiomme muiden yksiköiden kanssa. Ensimmäisenä tehtävänäsi tulee olemaan uuden Palvelukeskuksen suunnittelu -ja toteutusprojekti. 
 
Etsimme erityisesti henkilöä, jonka vahvuudet ovat monimuotoisten tiimien ja henkilöiden valmentavassa johtamisessa. Lisäksi sinulla on kokemusta ja näkemystä monikanavaisen asiakaspalvelukeskuksen johtamisesta ja kehittämisestä sekä digitaalisten kanavien hyödyntämisestä parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. 

Sinulla on tehtävän hoitamiseen soveltuva koulutus.  Ymmärrät toiminnan ja talouden välisen kytköksen ja osaat tehdä taloudellisesti järkeviä päätöksiä. Toivottavasti myös budjetointi on sinulle tuttua. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelutoimintojen tai kuljetukseen ja logistiikkaan liittyvistä esimiestehtävistä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouden ytimessä. Noudatamme AVAINTA-työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tuotanto- ja talousjohtaja Aatos Weckmanilta sähköpostitse aatos.weckman@kierratyskeskus.fi tai puhelimitse soittoaikoina 5.2. klo 16-17, 10.2. klo 16-17 ja 14.2. klo 15-16 numerosta 050 501 4871. 

Tehtävää haetaan osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7a40a6c2 . Haku päättyy 29.2., mutta hakea kannattaa pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.