(Poistunut julkaisusta)

PALVELUPÄÄLLIKKÖ
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme, Sinua 

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi toiminnasta - asiakasyhteistyöstä, taloudesta, henkilöstöstä ja laadusta. Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelukotien keittiöissä. Toimit yksiköiden esimiesten esimiehenä. Olet toimialan johtoryhmän jäsen ja raportoit palvelujohtajalle.

Toivomme sinulta laajaa kokemusta alalta sekä kykyä nähdä ja kehittää tulevaa. Sinulla on monipuolinen, useamman vuoden esimieskokemus ja näyttöä tuloksellisesta toiminnasta sekä asiakasvastuusta. Ideoit ja konseptoit mielelläsi uutta ja osaat innostaa myös muut mukaan tekemiseen. Sinulla on soveltuva koulutus (esim. restonomi) ja hyvät IT-taidot. Olet persoonaltasi ratkaisukeskeinen ja omaat taidon valmentaa ja kannustaa. Autolla liikkuminen on sinulle mieluisaa. 

Tarjoamme sinulle ketterän, innovatiivisen ja kasvavan organisaation tuen. Organisaatiomme on matala ja työ on itsenäistä. Henkilöstömme on osaava ja ilmapiiri meillä on hyvä. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.2. mennessä oheisen lomakkeen kautta.